fbpx

Makeover garanti

Hållbarhet är en grundpelare i vår filosofi på Ire. En del i denna filosofi är den tioåriga Makeover garanti som vi lämnar för våra soffor och fåtöljer med avtagbar tygklädsel. I denna garanti ligger att möblernas tygklädsel är:

Avtagbar
En sittmöbel skall användas under lång tid både till fest, vardag och arbete. Därför är det tryggt att veta att klädseln på din möbel är helt avtagbar. Det innebär att klädseln på sidor, rygg, armstöd och dynor går att ta av på ett förhållandevist enkelt sätt.

Tvättbar
Fläckar är ofrånkomliga men långt ifrån något problem. Tack vare tvättbar klädsel blir din möbel lika fräsch och snygg som innan den förargliga fläcken — utan att passformen på klädseln har påverkats. Allt du behöver göra är att följa tvättanvisningarna.

Utbytbar
Vårt mål är att du aldrig skall tröttna på din möbel från Ire. Vill du förändra utseendet med en ny klädsel går det alldeles utmärkt och enkelt. Vi garanterar att du inom minst 10 år kan köpa en ny klädsel till din soffa även om modellen skulle ha modifierats under tiden. Spar det ordernummer som finns under varje möbel så kan vi snabbt få fram all information och tillverka en ny tygklädsel.